dilluns, 26 d’octubre de 2009

LES MÚSIQUES DEL MÓN ES TROBEN AL WOMEX DE COPENHAGUEN


LES MÚSIQUES DEL MÓN ES TROBEN AL WOMEX DE COPENHAGUEN


El Womex es trasllada. Després d’uns anys a Sevilla, la principal fira dedicada a la World Music canvia la Torre del Oro per la Sireneta. Copenhaguen acull des del 28 d’octubre a l’1 de novembre la quinzena edició del certamen i, com cada any, CATALAN! MUSIC hi serà present amb un estand obert a les companyies catalanes.


En total, 29 empreses i entitats del nostre país estan acreditades aquest any al Womex, de les quals 20 participen amb l’estand de l’ICIC: Ajuntament de Barcelona, Associació d’Amics del Blues de Cerdanyola, L'Auditori, Batall Produccions, Catalunya Ràdio (icatfm), Central Art Process, Desfolca't! – Catalan Folk Festival, FIMPT – Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, Laluz Producciones, Mercat de Música Viva de Vic, Montuno Producciones, Nomadreams-El Tío Carlos, Posto Nove, Radio Gladys Palmera, Rosazul, Tercera Via, Ventilador Music, Vesc, Vibra Comunicación i WAM / World Around Music.


A més, com ja es va fer l’any passat a Sevilla, l’ICIC ha reservat especialment una zona de la fira professional per a les companyies catalanes que volen tenir el seu propi estand. La Fira Mediterrània de Manresa, el Festival Cruïlla de Cultures – Codeticket, Always Drinking Productions i Producciones Sonde 3 són les entitats que disposaran del seu propi estand al costat de l’espai de CATALAN! MUSIC.


Coincidint amb la celebració del Womex, l’ICIC presentarà la nova compilació WORLD MUSIC FROM CATALONIA 2010, un recull del bo i millor de les músiques del món produït a Catalunya durant l’últim any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada