dimecres, 18 de novembre de 2009


CATALAN! MUSIC S’ESCAMPA PER EUROPA

Guillamino, Marc Ayza, The Unfinished Sympathy, Sotazero, Maria Rodés, Mendetz, Giulia Valle Group, Giulia y Los Tellarini. Els últims dies de novembre tenen un fort accent català en les programacions musicals d’alguns destacats certàmens europeus. França, el Regne Unit i Itàlia acolliran les actuacions d’una tria del bo i millor dels grups del nostre país, amb el suport de CATALAN! MUSIC.

La primera cita és a París, amb la edició inaugural de TIME, The Indie Music Event (20 i 21 de novembre). Aquesta fira neix amb la intenció d’esdevenir un punt de referència per a tots els professionals de la música independent europea. Es preveu l’assistència d’uns 2.000 acreditats a un certamen que comptarà amb un estand de CATALAN! MUSIC en la zona firal. La programació inclou la presència de tres formacions catalanes, Guillamino, Maria Rodés i The Unfinished Sympathy. Aquesta darrera banda, a més, realitzarà altres actuacions fora del marc estricte del TIME. Aquest és el calendari dels concerts:
Dijous 19 de novembre
21 hores: The Unfinished Sympathy, a Gibus (París)
Divendres 20 de novembre
23 hores: The Unfinished Sympathy, a Mai (Nancy).
23.30 hores: Guillamino, a La Bellevilloise (París)
Dissabte 21 de novembre
22 hores: The Unfinished Sympathy, a l’Espace Kiron (París)
22.40 hores: Maria Rodés, a Gibus (París)
Diumenge 22 de novembre
19 hores: The Unfinished Sympathy, a Star Music (París)
Londres és la segona estació d’aquest recorregut musical. El London Jazz Festival ha programat concerts de Giulia y Los Tellarini (dijous 19 al Southbank, a les 19.45), Giulia Valle Group i Marc Ayza (diumenge 22, al Barbican Center, a les 14 i a les 16h respectivament). Aquestes actuacions compten amb el suport de l’Institut Ramon Llull. A més, coincidint amb els concerts de diumenge, CATALAN! MUSIC ha organitzat un còctel per a professionals i premsa especialitzada. Aquí no acaba la presència de la música catalana a la capital britànica, ja que La Troba Kung Fu porta la seva rumba el dijous 26 (19h) a Cargo, una de les sales més importants de Londres.

L’etapa final tindrà lloc a Faenza, dins del marc del MEI, Meeting degli Indipendenti (27-29 novembre), el certamen de referència del sector musical a Itàlia. CATALAN! MUSIC disposarà d’un estand en la zona professional del certamen, alhora que Sotazero, Mendetz i Giulia y Los Tellarini protagonitzaran sengles showcases dins la programació oficial. Aquest és el calendari previst:
Divendres 27 de novembre
22.00h.- Sotazero al Palazzo delle Esposizioni.- Sotazero
Dissabte 28 de novembre
20.20h.- Mendetz al Centro Fieristico, Tenda I.- Mendetz
23.20h.- Giulia y Los Tellarini al Palazzo delle Esposizioni

Més informació: http://www.catalanarts.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada