dimecres, 20 de gener del 2010

EL JAZZ CATALÀ DESEMBARCA AL MIDEM



El proper diumenge 24 de gener comença una nova edició del MIDEM. Fins al dia 27, Cannes torna a esdevenir el centre de la indústria musical, i CATALAN! MUSIC no hi podia ser absent. 46 professionals de 20 empreses i entitats catalanes participen a la fira mitjançant l’estand que CATALAN! MUSIC posa a la seva disposició. L’edició del 2010 arriba amb una novetat important: l’organització, el dia 24, de la Catalan Jazz Night.

El Zéphyr Lounge de l’Hotel Carlton serà l’escenari de l’actuació de dues de les formacions més aplaudides entre les noves fornades del jazz que es fa al nostre país: Giulia Valle Group (23.10h) i Xavier Dotras Trio (00.30h). La sessió vol oferir de primera mà un tast de la qualitat de l’escena jazzística catalana als professionals assistents al MIDEM.

En la mateixa línia de suport a l’establiment de contactes amb els acreditats internacionals, l’estand de CATALAN! MUSIC acollirà, dilluns 25 a les 12.30h, un cocktail de presentació dels professionals catalans presents al MIDEM. Les empreses i entitats acreditades són: Alia Vox – Sonjade S.L., APECAT, Ayva Música, Blanco y Negro, BMAT, Central Art Process, Columna Música, Discmedi, Distrijazz, Divucsa Music / Bit Music, Ediciones Musicales Clipper’s, Galbany Produccions, Meta Network, Microgénesis, Música Global / Mass Records, Open Records, PICAP, Xavier Dotras Trio Management, Spanish Independent Labels i Tenzing Media.

Amb la presència en mercats clau com és MIDEM, CATALAN! MUSIC vol continuar essent una eina de suport a la internacionalització de la música produïda al nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada