dimecres, 12 de maig de 2010

EL POP ROCK CATALÀ, DE GIRA PEL REGNE UNIT

The Great Escape a Brighton (13-15 de maig) i Liverpool Sound City a Liverpool (19-22 de maig) són dos dels festivals més atractius dins del ric panorama musical del Regne Unit. CATALAN! MUSIC tindrà el seu espai en aquests importants certàmens amb les actuacions de la banda barcelonina Mujeres i de John Talabot. La presència en aquests festivals, a més, estarà complementada per altres actuacions a Londres i Manchester, conformant una gira per la pàtria del pop.


Les dues formacions oferiran dues actuacions a cada festival. Així, John Talabot, una de les revelacions de la música electrònica al 2009 que ha atret l’atenció de mitjans de referència com Pitchfork, actuarà al Great Escape, el dia 13, mentre que el Liverpool Sound City espera les seves composicions i remixos el dia 19. Per la seva banda, l’electritzant garage rock de Mujeres podrà ser gaudit el 14 de maig a The Great Escape, i el 19 i 20 de maig al Liverpool Sound City.

Aprofitant la participació en ambdós festivals, CATALAN! MUSIC organitza sengles trobades amb els professionals acreditats, dijous 13 a The Great Escape i dimecres 19 al Liverpool Sound City. Les actuacions de Mujeres i John Talabot està recolzada per l’Institut Català de les Indústries Culturals i l’Institut Ramon Llull. Per a més informació, visiteu: http://www.catalanarts.cat/.

1 comentari:

  1. Interessant! M'agrada John Talabot, encara que arribo una mica tard... Acabo de veure una versió d'una cançó dels Lax'n Busto feta pels treballadors d'Aliança, estic tota sola a casa i necessitaba comentar-ho amb algú!! així que desprès de llegir aquest interessant post he decidit fer el comentari i preguntar, Què us sembla?

    http://www.youtube.com/aliancasalut#p/u/0/TXX59LcCxlA

    Per cert, sabem com ha anat la gira?

    Salut!

    ResponElimina