dimecres, 16 de juny del 2010

L'ELECTRÒNICA CATALANA ANIMA LA PRIMERA NIT DEL SÓNAR


Contactar en un ambient relaxat amb professionals de tot el món mentre sona la millor música electrònica catalana. Aquest és l’objectiu de Digital Sessions: Electronic Music from Catalonia @ the Pulitzer, la trobada que, en el marc del Sónar 2010, ha convocat CATALAN! MUSIC en col•laboració amb Digital Music 2.0, les jornades sobre la música i els nous formats que organitza el 17 i 18 de juliol el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’ICIC. La cita és dijous 17, a partir de les 20.30h, a la terrassa de l’Hotel Pulitzer (Bergara, 8) i està oberta a tots els acreditats de SónarPro i del Digital Music 2.0.


La trobada servirà per presentar la nova recopilació editada per CATALAN! MUSIC, Electronic Music from Catalonia 2010, un recull de la millor producció en el gènere apareguda als últims mesos. La tria ha estat realitzada pel periodista Javier Blánquez, en col•laboració amb Luis Lles (Festival Periferias), Enric Palau (Sónar), Rob Young (The Wire) i l’emissora scannerFM. Els artistes, els seus mànagers i els representants dels segells discogràfics en els quals han publicat els seus treballs seran presents en les Digital Sessions per poder així promocionar la seva obra entre els professionals internacionals assistents al Sónar.

Si esteu interessats en rebre el CD, demaneu-nos-el a internacional.icic@gencat.cat. També el podeu escoltar a una de les nostres ràdios a la xarxa: http://www.catalanarts.cat/web/index.php?q=sectors/musica/radios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada