divendres, 3 de setembre de 2010

LES ARTS ESCÈNIQUES, ENTRE ALEMANYA I CATALUNYA


La setmana entrant es presenta ben animada per a les arts escèniques catalanes i per a CATALAN! ARTS. Entre el 6 i el 8 de setembre té lloc a la ciutat alemanya de Paderborn una nova edició de PERFORMANCE, la fira internacional que aquest any compta amb l’actuació de tres companyies catalanes: Circo Delicia amb Arte, Arte (6 i 7 de setembre), la Companyia Sebas presentant Acorde (7 i 8 de setembre), i la Companyia La Tal amb Carilló (7 i 8 de setembre). CATALAN! ARTS recolzarà aquesta presència amb un estand a la zona firal, on també hi serà present, a més de les companyies incloses en la programació oficial, la Fira Mediterrània de Manresa. Tot i ser un certamen encara jove (va ser creat el 2006), PERFORMANCE s’ha convertit en un magnífic aparador de les arts escèniques, en especial les arts de carrer.

Tot just acabada PERFORMANCE serà el torn de Fira Tàrrega, que enguany arriba a la seva 30 edició. Un any més, CATALAN! ARTS organitza una trobada professional entre companyies catalanes amb espectacles programats a Tàrrega i programadors internacionals. 20 companyies prendran part en aquest Lunch Meeting on ja han confirmat la seva assistència prop de 50 programadors d’arreu del món. Aquesta és una de les iniciatives que du a terme CATALAN! ARTS per promoure la internacionalització de les arts escèniques de Catalunya, i està complementada amb un estand informatiu a la Llotja de Fira Tàrrega.

2 comentaris:

 1. Molt interessant la feina que esteu fent de difusió de les arts escèniques en altres mercats.
  Teniu algun estudi o avaluació de la presència de les produccions catalanes en les programacions d'altres països? Quins països estan més interessats en els nostres productes?
  M'agradaria donar dades a Mercartes 2010 en un panel sobre presència exterior.
  Gràcies.

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies pels teus comentaris, que ens animen a continuar la feina que estem realitzant. Si vols més informació, si us plau, adreça't a internacional.icic@gencat.cat i contactarem amb tu.

  ResponElimina