dilluns, 18 de juny de 2012

'ELECTRONIC MUSIC FROM CATALONIA 2012', NOVA PLAYLIST DE CATALAN! MUSIC


Catalan! Music ha elaborat una playlist a Spotify, Electronic Music from Catalonia 2012, amb una selecció de temes d’artistes catalans de música electrònica editats als últims mesos. La tria l’ha realitzada el periodista musical Javier Blánquez, responsable també en anys anteriors de la selecció de la compilació en CD Electronic Music from Catalonia. La playlist ha coincidit amb la celebració aquests últims dies de la 19a edició del Sónar, Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona, i ha estat distribuïda entre els acreditats professionals al SonarPro.

 
La llista inclou vint-i-un temes signats per: Bruna, Santiago Latorre, Boreals, Narwhal, Kludge, D.Forma, Nikka, Strange2 & Nev.Era, Logical Disorder, Lenticular Clouds, Guillamino & Cauto, Nehuen, Headbirds, Lasers, The Suicide of Western Culture, Rusty Warriors, Aster, Marc Marzenit & Henry Saiz, Dosem, Marc Piñol i John Talabot & Pional.

La playlist complementa la recent edició de les compilacions en CD Jazz from Catalonia 2012, Pop Rock from Catalonia 2012 i World Music from Catalonia 2012, les dues darreres editades conjuntament en un àlbum doble (vegeu http://www.catalanarts.cat/web/?q=publicacions). L’objectiu d’aquestes iniciatives és afavorir el coneixement i la difusió internacional dels artistes i les empreses musicals de Catalunya.


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada