dijous, 11 de febrer del 2010

MÚSICA SENSE INHIBICIONS


Ja ho diu ben clar Dan Legere, un dels responsables del festival The Great Escape de Brighton (Regne Unit), en la seva introducció: els artistes catalans no mostren cap reserva o inhibició en les seves expressions musicals. I per demostrar-ho, només cal donar una ullada (o millor encara, escoltar!), els 20 temes que integren el nou disc que ha editat CATALAN! MUSIC: Pop Rock from Catalonia 2010.

Maria Coma, Love of Lesbian, The Pepper Pots, Els Amics de les Arts, El Petit de Cal Eril, Mazoni, Espaldamaceta, The New Raemon, Tarántula, Tokyo Sex Destruction, At Versaris, Delorean, Élena, Internet 2, Quimi Portet, Rosa-Luxemburg, Za!, Anímic, Oniric i Manos de Topo són els intèrprets que formen part d’aquesta compilació pensada, com les seves germanes dedicades al jazz, la World Music i l’electrònica, per contribuir a la difusió internacional de la molta i bona música que es produeix a Catalunya.

La tria ha estat realitzada per l’ICIC a partir d’una proposta de Bruno Sokolowicz (scannerFM), autor també dels textos de presentació de cada track, amb la col•laboració d’un equip d’especialistes integrat per Anna Cerdà (Festival Pop Arb), Jordi Herreruela (Casa de la Música de Mataró-Clap) i els periodistes musicals Nando Cruz i Albert Puig. El llibret inclou també les dades de contacte dels segells discogràfics i les agències de management de cada artista.

Pop Rock from Catalonia 2010 va ser presentat a l’última edició del MIDEM de Cannes, la primera cita en l’agenda de CATALAN! MUSIC. Els quatre cedés seran distribuïts als professionals acreditats en les diferents fires a les que assistirà CATALAN! MUSIC, però també es poden escoltar en les ràdios del web www.catalanarts.cat. Tornant a Dan Legere, confiem que tothom gaudeixi d’aquesta recopilació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada