dimarts, 23 de març del 2010

MARSELLA A RITME DE RUMBA CATALANA

La rumba del grup Ai Ai Ai serà un dels plats forts de la programació de la fira Babel Med Music, que se celebra a Marsella del 25 al 27 de març. El grup català ha estat seleccionat per participar en la programació oficial amb un concert que tindrà lloc el dissabte 27, a partir de les 23.30h, als Docks des Sud.

El ritme encomanadís dels Ai Ai Ai posarà el punt final de la presència catalana al Babel Med que, un any més, s’articula al voltant de l’estand de CATALAN! MUSIC. Una quinzena d’empreses catalanes participarà, de la mà de l’ICIC, en aquest fòrum de les músiques del món que, en la seva sisena edició, ha esdevingut un destacat punt de trobada i intercanvi per als professionals del sector. Per facilitar aquests contactes, CATALAN! MUSIC oferirà un aperitiu català al seu estand, divendres 26, a les 17.30 h.

Les empreses catalanes que participen amb CATALAN! MUSIC al Babel Med 2010 són: Acor Music, Ai Ai Ai, Balkatalan Experience-Electric Vjs, Batall Produccions, Central Art Process, FIMPT-Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, Institut Ramon Llull, J4f (Just4fun), Mercat de Música Viva de Vic, Propaganda pel Fet!, Qadar Produccions Culturals, Radio Gladys Palmera, Rosazul, Vesc, Wadalupe i Wam Produccions. A més, Fira Mediterrània de Manresa també disposarà d’un estand propi en el recinte firal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada