dijous, 22 d’abril del 2010

EL JAZZ CATALÀ, PRESENT A BREMEN


El món del jazz té una cita ineludible cada any al Jazzahead, la fira que té lloc a la ciutat alemanya de Bremen. CATALAN! MUSIC tornarà a ser present en aquest certamen amb un estand paraigües obert a les empreses catalanes interessades en participar. Arco y Flecha, Caribbean Music, Galbany Produccions, Produccions Contrabaix, SwitRecords i Vània Produccions són les empreses presents en aquesta edició que es desenvolupa entre el 22 i el 25 d’abril.


Gràcies al seu caràcter especialitzat, Jazzahead ha aconseguit un notable creixement en els últims anys, i així, al 2010, comptarà amb 276 expositors provinents de 23 països, davant els 232 de 15 països del 2009. Discogràfiques, programadors, mànagers, artistes i altres professionals del sector tenen, per tant, a Bremen un destacat punt de trobada.

Jazzahead també compta amb un variat programa artístic i aquest any el jazz produït a Catalunya torna a tenir el seu espai. Emilio Solla & Afines actuarà el dissabte 24, a les 23.45h, al Kulturzentrum Schlachthof, dins l’European Late-Night Programme. És una nova oportunitat de mostrar al món la vitalitat de la música feta a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada