dimecres, 30 de juny del 2010

SACRED CONVENÇ A LONDRES

Text per Uri Canalias, vocalista de Sacred


Després de la primera visita a la capital britànica el passat mes de Febrer per a la presentació del seu últim àlbum Season 3, a la mítica sala de Camden, The Dublin Castle, els catalans SACRED van retornar a Londres durant el més de Juny.


En aquesta ocasió, la banda de pop/rock va tancar 3 dates a diferents localitzacions de la ciutat: al Hope & Anchor de Highbury, al The Cavendish Arms de Stockwell, on el grup va realitzar el seu primer concert en format acústic, i a la sala anteriorment esmentada de barri de Camden, The Dublin Castle.


La gira per la capital del Regne Unit no va poder començar millor per als catalans, ja que entre el públic del seu primer concert (Hope & Anchor, 5 de Juny), es trobava un reconegut col•laborador de Coldplay, que quan els va veure no va dubtar un segon en recomenar- los a un dels productors més llegendaris del panorama musical britànic i internacional: Mark Wallis.


Wallis, responsable de la producció i mescles de discos per bandes o solistes com Travis, U2, The Go-Betweens, The Primitives, Iggy Pop & Debbie Harry, Michael Hutchence, Wet Wet Wet, The Smiths o Joan Armatrading va convidar a SACRED als estudis Aquarium de Londres, per realitzar una gravació “live” d’alguns dels temes que podeu escoltar en el seu últim treball SEASON 3.


L'experiència, tal com afirmen els membres del grup, ha esdevingut un moment crucial per a SACRED “estar en un estudi amb Mark Wallis mirant a les parets i veure discs d’or penjats de gent com Queen, Annie Lenox o Elton John, va ser realment impactant. Estem a la espera de la repercusió d’aquesta gravació, però de moment això ja no ens ho treu ningú”.


El grup, de retorn ja a Barcelona i amb tots els sentits en alerta dirigits cap a Londres, iniciarà en breu la promoció de Season 3 per terres catalanes i l’estat espanyol, on a la espera de concretar-se els últims detalls, tenen intenció d’oferir tota una serie de concerts per tot el territori.


Per més informació:
www.sacredwebsite.com
www.myspace.com/sacred06
www.facebook.com/pages/SACRED/14229949983

4 comentaris:

  1. Vaya tela SACRED!!!! Molta sort

    ResponElimina
  2. On podem aconseguir el vostre album. Tot el que he escoltat es impresionant. Sort per Londres

    ResponElimina
  3. Trobareu la informació del grup a la seva pàgina web, www.sacredwebsite.com.

    ResponElimina
  4. Això es la rehostia. D'on heu sortit nanos?

    ResponElimina