dimecres, 17 de febrer del 2010

UN APARADOR PER A LA MÚSICA FOLK CATALANA


L’Auditori de Barcelona és el marc on es desenvoluparà, dijous 18 i divendres 19, Meet Catalan Folk, una trobada pensada per posar en contacte els programadors nacionals i internacionals amb el bo i millor del folk català. Una dotzena de formacions actuaran al llarg d’aquestes dues jornades: Coetus, Llama, Carles Dènia i La Nova Rimaire, Kaulakau, El Pont d’Arcalís, Pep Gimeno Botifarra, Marcelo Mercadante Quinteto, Eduard Iniesta, Miquel Gil i Manel Camp Trio, Lídia Pujol, Sol i Serena i l’Orquestra Àrab de Barcelona.

Cada formació oferirà un showcase de mitja hora de durada. A més, s’habilitarà una zona professional perquè els programadors puguin contactar amb els representants dels artistes. 120 programadors han confirmat la seva assistència a la trobada, 38 dels quals provinents d’Alemanya, Bèlgica, França, Holanda, Itàlia, Regne Unit i Estònia.

Meet Catalan Folk està organitzat per l’Institut Català de les Indústries Culturals en col•laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, el Festival Tradicionàrius i l'Auditori de Barcelona. La iniciativa segueix el camí encetat l’any passat pel Meet Catalan Jazz amb l’objectiu d’impulsar la contractació nacional i internacional dels artistes catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada