dilluns, 25 d’octubre del 2010

CATALAN! MUSIC, AL WOMEX 2010

Un any més, els professionals de tots els àmbits relacionats amb les músiques del món es troben a Copenhaguen per a una nova edició del Womex, la fira més important del sector, que té lloc del 27 al 31 d’octubre. CATALAN! MUSIC no pot faltar a la cita i hi serà present amb un estand que servirà de punt de trobada de les empreses i entitats catalanes. Una vintena de firmes amb 38 professionals viatjaran fins a la capital de Dinamarca per donar a conèixer els seus artistes, establir contactes amb companyies internacionals i obrir nous mercats per a la World Music feta a Catalunya.


ARC, L'Auditori de Barcelona, Batall Produccions, Central Art Process, Desfolca’t – COMTCASE,  FIMPT de Vilanova i La Geltrú, Fundació Privada Taller de Músics, Mas i Mas, Mercat de Música Viva de Vic, Rosazul, Tenzing Media, Tercera Via, Vània Produccions, Agents 4 Music – Love &Hate Music, Catalunya Ràdio (iCAT FM), Lov/ Recs, Montuno Producciones y Eventos, i Radio Gladys Palmera són les empreses catalanes assistents al Womex. A més a més, la Fira Mediterrània de Manresa i Sonde3 Produccions disposen cadascun del seu propi estand, al costat del de CATALAN! MUSIC, per contribuir així a donar una major visibilitat a les empreses del país.

Però la presència catalana al Womex no acaba aquí. Las Migas, una de les formacions més aplaudides dels últims anys, portaran la seva renovadora mirada sobre el flamenc a la programació Off del certamen. El quartet català actuarà al Koncerthuset de Copenhaguen el dijous 28, a les 00.15h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada