dimarts, 19 d’octubre del 2010

LA DANSA CONTEMPORÀNIA CONVIU A BARCELONA


Compartir experiències amb els veïns, presentar projectes, aprendre maneres diverses de treballar, conèixer en primera persona altres col·legues, debatre sobre els reptes i les oportunitats, sobre els problemes comuns i les solucions diferents. I veure bons espectacles de dansa. Aquests són alguns dels objectius que hi ha darrere la Trobada Professional Transfronterera de Dansa que tindrà lloc el 21 i 22 d’octubre a Barcelona.

La Trobada està organitzada per la Plataforma Convivència Pirineus Mediterrània, que aplega quatre entitats de Catalunya, Aragó, Llenguadoc Rosselló i Migdia Pirineus, i l’Institut Català de les Indústries Culturals a través de la seva marca CATALAN! DANCE. Un centenar de professionals de les quatre regions assistiran a unes jornades que inclouran un seminari sobre les característiques de la dansa contemporània al territori transfronterer i tallers que exploraran diverses temàtiques lligades al desenvolupament d’aquesta disciplina artística. Les sessions tindran lloc a l’Institut Francès, dijous 21, i a l’Institut del Teatre, divendres 22.

I com que la teoria ha d’anar acompanyada per la pràctica, les xerrades professionals estaran complementades per actuacions de companyies de les quatre regions participants. Dijous 21 serà el torn, al SAT! Sant Andreu Teatre, de Le Goff et Cie., de Migdia Pirineus, que presentarà An Elvis Yokoha Dance for Unaï, i de la Cie. A Contre Poil du Sens, de Llenguadoc Rosselló amb Bonnes Nouvelles. El hall del Mercat de les Flors acollirà, el divendres 22, per part de Catalunya, Matar al Bicho, una peça de Sol Picó amb la col·laboració de Mariona Sagarra, mentre que el grup aragonès La Mov presentarà Como o vento a la plaça Margarida Xirgu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada