dijous, 24 de febrer del 2011

LA PEGATINA TRIOMFA A HOLANDA I BÈLGICA


El grup La Pegatina ha completat amb un èxit rotund una gira de 10 concerts als Països Baixos i Bèlgica i s’han convertit amb ple mereixement en els artistes revelació del moment en aquestes terres.

Les primeres llavors les van sembrar amb el seu pas per l’Eurosonic el gener de 2010. L’estiu següent ja es van posar el públic a la butxaca en les tres magnífiques actuacions al Festival Mundial (Tilburg, NL), a l’Amsterdam Roots Festival i al Lowlands (Biddinghuizen, NL).

I ara, uns quants mesos després, han tornat per arrasar! La gira d’hivern va començar el 2 de febrer a la Sala Vera de Groningen i durant les dues setmanes següents han passat per sales de tot el territori holandès. Destaquem les actuacions al Melkweg d’Amsterdam, Tivoli de Helling d’Utrecht o Patronaat de Haarlem, on han aconseguit exhaurir les localitats.

La premsa local no només ha sortejat entrades per als concerts sinó que ha publicat comentaris com: “Totes les mans alçades amb els catalans La Pegatina”; “La Pegatina: llarga vida a la diversió”; “La saga de bandes mestisses no s’acaba. Després de Manu Chao, Ojos de Brujo, Dusminguet y Che Sudaka, ara arriba La Pegatina”; o “A aquestes alçades del mes de febrer, un sovint necessita una mica de calor, antidepressius o tancar-se en un convent a meditar, però existeixen altres solucions molt més divertides. Si no us ho creieu, heu d’anar a veure La Pegatina”.

 
L’etiqueta de música mestissa és una garantia d’èxit i els nostres amics de La Pegatina no són menys! Al compàs de les primeres notes el públic es posa a cantar, a ballar i a saltar. I no són els únics, altres artistes catalans gaudeixen de la mateixa sort. Els Che Sudaka també han tancat amb èxit la seva gira pels Països Baixos i Alemanya.

L’èxit d’aquestes gires l’hem d’atribuir, sens dubte, a la qualitat de les seves cançons i l’energia positiva que desprenen, però no hem d’oblidar a tots aquells que els acompanyen en la seva carrera musical. A tots vosaltres, enhorabona!

CATALAN! MUSIC - Brussel·les

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada