dilluns, 18 de gener del 2010

CATALAN! ARTS COMENÇA L'ANY A NANTES



CATALAN! ARTS comença amb força el 2010, amb la presència amb estand propi en tres fires internacionals: BIS de Nantes, Midem de Cannes i Kulturbörse de Freiburg. La primera cita són les Biennales Internationales du Spectacle (BIS), que es desenvolupen els dies 20 i 21 de gener a la Ciutat de Congressos de Nantes, França.

Aquest certamen està obert a tots els sectors del món de l’espectacle, tant de les arts escèniques com de la música. Teatres, festivals, artistes, companyies, organismes públics, associacions professionals, productors i agents són els protagonistes d’un certamen que ha esdevingut un punt de referència en el mercat cultural francès.

Per aquest motiu, CATALAN! ARTS disposarà d’un estand a la Place des Tournées, l’espai de trobada per antonomàsia entre programadors i artistes en el recinte de la fira, un estand obert a les companyies catalanes que hi assistiran. 26 delegats de 19 empreses i entitats catalanes seran presents al BIS: Afloretiempo, Assocació de Professionals del Circ de Catalunya-La Central del Circ, La Baldufa, Cabosanroque, Cascai Teatre, Cia. Danza Mar Gómez, Cia.. Empar Rosselló, Cia. Pere Hosta, Efímer, Escenika.Info, Galbany Produccions-Fresh Sound Management, La Maleta dels Espectacles, Mercat de les Flors, Nikita Distribución, Produccions Edúcats, Produccions Trapa, Rosazul, Vania Produccions i Xirriquiteula Teatre. Tots ells podran assistir als espectacles, taules rodones i conferències del programa del BIS i entrar en contacte amb altres professionals de cara a difondre internacionalment les seves produccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada