divendres, 15 de gener del 2010

NOVA IMATGE DEL WEB DE CATALAN! ARTS


El web www.catalanarts.cat compta, des d’aquest mes de gener, amb una imatge renovada i una millor estructura de la informació.

L’Àrea de Promoció Internacional de l’ICIC – Institut Català de les Indústries Culturals- ha actualitzat el web catalanarts.cat per acomplir dos objectius fonamentals. D’una banda, adaptar-se a la nova imatge corporativa de Catalan! Arts, i, de l’altra, presentar un web clar, diàfan, de fàcil navegació i accessible, ja que apliquem: 3 clics màxim; manipulació de la mida dels texts; accés directe en tot moment al menú, la plana principal i el mapa web i estructura similar en tots els continguts. També s’han creat nous apartats que el fan més participatiu i proper:

· consultoria: formulari de contacte directe amb les oficines de l’ICIC a l’estranger
· agenda: publicació d’activitats de grups i companyies fora de Catalunya
· convocatòries: anuncis de fires i trobades professionals a tot el món-.

El nou web segueix les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C i aplica la normativa WCAG 1.0 per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació, tal i com les legislacions europea i espanyola (llei 34/2002) exigeixen a les administracions públiques.

Catalan! Arts també amplia la seva tasca de promoció a Internet amb la seva presència a les xarxes socials. Podeu trobar-nos a Facebook, Myspace, Twitter, Youtube, Delicious, Flickr i Twitxr. Actualment, les xifres de penetració a la xarxa són:

Xarxa social
Amics – seguidors
Subscriptors - admiradors
Facebook
4.736
3.735

Myspace
301

Twitter
242

Youtube
22
16


Més informació
Eva Benedicto
internacional.icic@gencat.cat
93 316 27 00 ext 17481

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada