dijous, 29 de juliol del 2010

L’Institut Català de les Indústries Culturals publica el primer Podcast


Es publica el primer Podcast de la Generalitat de Catalunya, sota la marca Catalan! Music. 

L’Àrea de Promoció Internacional de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), organisme que depèn del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, és la responsable de la realització del primer podcast gratuït de l’administració catalana.

Catalan! Music Podcasts són un seguit de programes en anglès de 30 minuts de durada que tracten les novetats musicals internacionals a Catalunya. Així, Catalan! Music Podcasts es centren en informacions com actuacions de grups catalans a l’estranger, festivals i fires rellevants de música, col·laboracions entre artistes o novetats discogràfiques.

Els programes, de subscripció gratuïta, es poden trobar al programa iTunes i al web de Catalan! Arts. Catalan! Music Podcast és possible gràcies a la col·laboració entre Catalunya Ràdio i l’ICIC.

Catalan! Music Podcasts és una nova eina per promocionar, a través de la xarxa, la música feta a Catalunya. Aquesta iniciativa digital de l’Àrea de Promoció Internacional de l’ICIC és suma a d’altres com els recopilatoris Music from Catalonia o les ràdios Catalan! Music Radios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada