dilluns, 9 d’agost del 2010

Za! i Filthy Habits Ensemble al Zappanale #21

El duet Za! i l'octet Filthy Habits Ensemble participaran entre el 13 i el 15 d'agost al festival alemany Zappanale, que enguany arriba a la 21a edició. Cada any, el festival homenatja Frank Zappa convocant una nodrida selecció de bandes que fan rock progressiu, un rock enèrgic i vertiginós que atrau milers de seguidors a la ciutat bàltica de Bad Doberan.

El caos sonor, l'avantguarda i el sentit de l'humor de Za! tancaran la nit de divendres 13 d'agost, i el grup repetirà actuació al dia següent, dissabte 14 d'agost, a partir de les 12 del migdia. L'escenari dels concerts de Za!, el TruckStage, acollirà el so explosiu del disc Macumba o muerte, editat el 2009 i que ha merescut molt bones crítiques a nivell nacional i internacional.


Els Filthy Habits Ensemble presentaran el seu particular tribut a Zappa, el disc King Kong Música de Frank Zappa, l'últim dia del festival, diumenge 15 d'agost, a l'escenari MainStage. Inspirant-se en algunes de les millors cançons del Zappa dels 60 i 70, els Filthy Habits Ensemble presentaran a Bad Doberan un espectacle magistral, amb videoprojeccions i la potència musical d'un so compacte i molt ben executat.

Els dos grups catalans escollits per l'organització de Zappanale per actuar en el festival formen part de la selecció inclosa en els CDs Pop Rock from Catalonia 2010 -en el cas de Za!- i Jazz from Catalonia 2010 (els Filthy Habits Ensemble), editats per Catalan! Music el gener del 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada