dimarts, 31 de maig del 2011

EL TEATRE CATALÀ OMPLE ELS CARRERS DE NAMUR

La capital de Valònia torna a ser un gran aparador del millor teatre de carrer europeu amb la celebració, de l’1 al 5 de juny, de Namur en Mai. El festival arriba a la seva 16a edició dedicant una atenció especial a les companyies de Catalunya i les Illes Balears. Nou grups han estat seleccionats per participar en aquesta cita que aplega més de 200 professionals internacionals acreditats que poden assistir a unes 700 representacions repartides per diferents espais de Namur.

 
El cartell catalano-balear l’integren les següents companyies: Cia. Itinerània amb El laberint; Cia. Mariantònia Oliver amb Petita Lula; Efímer amb El pianista d’aigua; EFS Produccions amb Humortal; Fadunito amb Ceci 2.0; JAM amb Minute; Ne Me Títere Pas amb Circumloqui; Ponten Pie amb Copacabana; i Sienta la Cabeza amb el seu espectacle homònim. 

     
L'organització d’aquest Focus Catalunya i Illes Balears a Namur en Mai ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Institut Ramon Llull amb la direcció del festival. Paral·lelament a la programació artística, CATALAN! ARTS ha organitzat una trobada entre els professionals catalans assistents al festival amb programadors internacionals en el marc de la Bourse de Création que té lloc durant el certamen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada