dijous, 10 de març del 2011

CATALAN! MUSIC CELEBRA EL 25è ANIVERSARI DEL SXSW

Les xifres, com sempre, provoquen vertigen: més de 1.900 actuacions durant quatre dies en una vuitantena llarga d’escenaris; 19.000 acreditats, 2.300 periodistes. Parlem, és clar, del South by Southwest (SXSW), a Austin (Estats Units), punt de referència indiscutible del pop rock independent. El certamen celebra aquest 2011 el 25è aniversari mantenint intacte el seu poder de convocatòria i CATALAN! MUSIC no es podia perdre una citat tant remarcable. Quatre grups catalans han estat inclosos en la programació oficial del SXSW, que es desenvoluparà del 16 al 20 de març,  i comptaran amb el suport de CATALAN! MUSIC per aconseguir que el seu pas per la capital de Texas sigui el més profitós possible.

 
Za!, Mürfila, Black Gandhi i Tokyo Sex Destruction (en la que serà la seva tercera visita al SXSW) han estat els grups seleccionats, amb Za! i Tokyo Sex Destruction participant en els showcases que ha preparat el festival Primavera Sound. A aquestes formacions s’ha d’afegir el quartet barceloní Mujeres, que també actuarà sota el paraigües de Primavera Sound i participarà en les activitats de la plataforma Sounds from Spain. 


Aquest és el calendari previst dels concerts:
Dimecres 16
Mujeres.- 9:00pm. Nuvola (105 E 5th St)
Dijous 17
Tokyo Sex Destruction.- 11:00pm Nuvola (105 E 5th St)
Za!.- 1:00am. Nuvola (105 E 5th St)
Divendres 18
Mujeres.- 10:00pm. Red Eyed Fly. (715 Red River St)
Dissabte 19
Mürfila.- 8pm.- Mi Casa Cantina (503 E 6th St)
Black Gandhi.- 10:00pm- Flamingo Cantina (515 E 6th St)

Podreu trobar informació més detallada de cada grup en la pàgina especial del SXSW que hem preparat en el web de CATALAN! ARTS, www.catalanarts.cat/sxsw11.



CATALAN! MUSIC disposarà, a més, d’un estand en la zona professional que en aquesta edició s’unifica amb la del certamen interactiu i que estarà oberta des del dilluns 14 fins al dijous 17 de març. En col·laboració amb les oficines d’exportació de la música del Regne Unit, Canadà, Austràlia i Alemanya, CATALAN! MUSIC organitza el dimecres 16 una sessió de networking professional. A més, l’empresa catalana Panda Management també disposarà d’un estand propi en el recinte firal.

El SXSW torna a a ser un punt de trobada imprescindible i l'equip de CATALAN! MUSIC hi serà ben present i ben actiu.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada